• 608 775 582
  • PO-PÁ: 8:00-18:00
  •  

OBJEDNEJTE SI VČAS NEJLEPŠÍ TERMÍNY A CHATY.

Při platbě využijte příspěvek od zaměstnavatele, benefity nebo kartu Sphere.

 

Dárkový poukaz na dovolenou na chatě

úvodní foto
Publikováno 15. 12. 2021

Darujte dárek, který potěší každého. Dovolenou milují všichni a společně strávený čas je nejkrásnější dárek, který můžete dát. Vykouzlete Vašim blízkým úsměv na tváři, když pod stromečkem rozbalí poukaz na dovolenou na chatě. 

Společně pak můžete vybírat z více než 450 chat a chalup po celém Česku a Slovensku. Vezměte s sebou i babičky a dědečky, nebo přátele - chaty pro velké skupiny. Na chatu s Vámi může i váš psí miláček - chaty se psem. Užijte si koupání v bazénu, grilování na zahradě i odpočinek, zatímco se děti vyřádí na trampolíně a hřišti - chaty se zábavou pro děti. 

Vydejte se na výlet do přírody, na hrad nebo zámek a poznejte krásy Česka. U každé chaty máme pro vás tipy v okolí, které můžete navštívit. Společné zážitky jsou k nezaplacení a budete na ně vzpomínat celý život. 

Darujte Vašim blízkým dovolenou na chatě a zaplaťte zálohu jen 30%. V případě zájmu o dárkový poukaz nás prosím kontaktujte na email: info-zars@email.cz Zašlete nám prosím jakou částku požadujete a text, který chcete do poukazu vložit, děkujeme.

 

10 000+

Zákazníků s námi jelo 2x a více

200+

Majitelů chalup je s námi přes 10 let

500+

Chat a chalup k pronájmu

98%

Zákazníků nás doporučuje