• 608 775 582
  • PO-PÁ: 8:00-18:00
  •  

OBJEDNEJTE SI VČAS NEJLEPŠÍ TERMÍNY A CHATY.

Při platbě využijte příspěvek od zaměstnavatele, benefity nebo kartu Sphere.

 

Dovolená na chatě nebo chalupě

úvodní foto
Publikováno 27. 1. 2021

Pronájem chaty nebo chalupy je oblíbený a vyhledávaný typ dovolené. Dnes není potřeba mít vlastní chalupu, kde se donekonečna staráte o dům a zahradu, a na odpočinek vám vlastně ani nezbude čas. Máte skvělou možnost pronajmout si chatu nebo chalupu a užít si dovolenou bez starostí. My už se o všechno postaráme, objekty pravidelně navštěvujeme a kontrolujeme.  

Navíc pokaždé můžete navštívit jiný krásný kout naší republiky. Chaty a Chalupy k pronajmutí máme po celém Česku i na Slovensku. Nejoblíbenější oblasti jsou Jižní Čechy, kde je krajina posetá rybníky a hrady, Krkonoše s hlubokými lesy a vysokými horami, Broumovsko a Náchodsko s Adršpašsko-teplickými skálami, Český ráj se zříceninou Trosky, nádherné Beskydy a Valašsko s půvabnými dědinami a v neposlední řadě kraj slunce a vína – Jižní Morava.

 

A co na chatě nesmí chybět?

• V první řadě je to bazén nebo jiné koupání v blízkosti chaty nebo koupaliště. Jednoznačně nejvyhledávanější a také nejdříve obsazené jsou chaty a chalupy s bazénem.

Internetové připojení. Ať už je to možná překvapivé, pro mnoho lidí je internet i na dovolené nutnost. V našem filtru podrobného hledání si jednoduše můžete zaškrtnout, že hledáte ubytování s Wifi připojením .

Zábava pro děti je důležitý parametr pro rodinnou dovolenou. Zahrada s trampolínou, houpačkou, pískovištěm či dalším vybavením zabaví děti, zatímco rodiče můžou odpočívat.

Oplocená zahrada je další věc, která se velmi hodí při dovolené na chatě s malými dětmi.

Venkovní krb nebo gril. Vaření není potřeba, na výletech se občerstvíte v restauraci a večer si společně něco ugrilujete. Posezení u dobrého jídla a pití prostě k letní dovolené na chatě neodmyslitelně patří.

Rybník nebo jiná voda vhodná k rybaření. Chaty pro rybáře jsou velmi oblíbené i mimo letní sezónu.

Díky našemu filtru podrobného hledání si můžete jednoduše nastavit vaše požadavky a vyhledat chatu či chalupu, která splňuje vaše představy o ideální dovolené.

Výhody dovolené na chatě v česku

Super cena! V hotelu se pod 500 Kč na noc za osobu prostě nedostanete. Levněji Vám dovolená vyjde, pokud si chatu či chalupu pronajmete s rodinou či přáteli. Vybrat si můžete v naší sekci chaty pro velké skupiny.

Je to blízko! Žádná 12-ti hodinová cesta do Chorvatska nebo 2 a více hodinové čekání na letišti! I když jedete na druhý konec ČR, můžete si cestou udělat zastávku na dobré jídlo a zajímavé turistické cílehrady a zámky, ZOO, muzea, přírodní zajímavosti a další památky.

• Možnost vzít si s sebou na dovolenou domácí zvíře. Když jedete do hotelu, pejska musíte nechat doma. Dovolenou na chatě si užijete i s vaším pejskem.

Soukromí. Chata na samotě zaručuje klid a ničím nerušenou dovolenou. V nabídce máme i chaty pro dvojice, kde si můžete užít romantiku jen ve dvou.

Bezpečí. Žádné očkování a testování, ani karanténa při návratu na dovolené v Česku nehrozí.

• Žádná jazyková bariéra, všude se bez problémů domluvíte a v klidu si objednáte české pivo.

Čechy nejvíc láká aktivní dovolená. Především jízda na kole, procházky přírodou a výlety za zajímavými turistickými cíli. My to víme, a proto si v našem vyhledávači můžete najít chatu či chalupu v blízkosti místa, které chcete na své dovolené navštívit.

Máme pro Vás tipy na výlety s fotogalerií a popisem zajímavostí. U každého našeho objektu najdete záložku Tipy v okolí, kam se na Vaší dovolené můžete vydat na výlet. Největší návštěvnosti se těší hrady a zámky. Oblíbené jsou také rozhledny, kterých máme po česku několik set.

 

Dovolená na chatě je skvělá možnost, jak strávit společný čas s rodinou. Užít si společně zábavu i odpočinek. Vyberte si chatu se saunou, vířivkou nebo chalupu s koupacím sudem.

Pokud potřebujete pomoci s výběrem chaty nebo chalupy k pronájmu, rádi Vám pomůžeme, neváhejte nás kontaktovat na telefonním čísle 608 775 582 (Po-Pá: 8-18h) nebo emailem info-zars@email.cz.

10 000+

Zákazníků s námi jelo 2x a více

200+

Majitelů chalup je s námi přes 10 let

500+

Chat a chalup k pronájmu

98%

Zákazníků nás doporučuje